tráfico

(EFE).- La Direcció General de Trànsit (DGT) espera una afluència de 200.000 persones al circuit Ricardo Tormo de Xest durant tot el cap de setmana per a assistir a les tres jornades del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana amb el que es tanca el campionat mundial de motociclisme de 2017.

La majoria dels assistents acudirà en vehicles particulars pel que s’han establit mesures especials de vigilància a partir d’aquest matí i fins a la nit del diumenge. El major nivell de tràfic es desenvoluparà per la A-3 entre Madrid i València i l’AP-7 i N-340 des de límit de Tarragona fins a València i l’A-7 i AP-7 des de València fins a Alzira (València).

Per raons de seguretat s’estableixen restriccions a la circulació de vehicles de mercaderies de més de 7.500 quilos en determinats dies i hores. El dispositiu comptarà amb més d’un centenar d’agents de la Guàrdia Civil, tres helicòpters i personal encarregat del manteniment d’equips i de la instal·lació de mesures en les vies.

Com a complement al dispositiu especial, la DGT a través de les xarxes socials difondrà missatges tant a motoristes com als conductors de la resta de vehicles. Als missatges en xarxes, se suma també les informacions que apareixeran en els panells lluminosos instal·lats en les diferents carreteres sobre les incidències o indicacions relatives a la circulació.