coronavirus test

Hui acaba la mesura que prohibia realitzar activitats no essencials que requeriren de treball presencial. No obstant això, poc se sap sobre com serà el retorn de tots aquests treballadors als seus llocs.

La consellera de SanitatAna Barcelóha advocat per la realització de test ràpids. Segons Barceló, s’haurien de realitzar a tots els empleats que vagen a reincorporar-se en les pròximes jornades. Ha explicat que “no es pot tornar arrere i propagar el virus”. Per això, considera que abans de tornar al treball s’hauria de certificar que els treballadors estan lliures de coronavirus.

“Hem de garantir a les persones que isquen del confinament tota la seguretat i la certesa que no estan contagiades per a no propagar el virus”. Assegura que han de “tenir la certesa que els que treballaran no estan contagiats”.

No obstant això, la responsable de Sanitat ha matisat que es tracta de la seua percepció personal. Barceló ha declarat que fins i tot no disposen d’instruccions del Govern encara que serà aquesta tare quan mantinga una reunió amb el ministre de Sanitat, Salvador IllaSerà en aqueix Consell Interterritorial que se celebrarà per videoconferència quan es resolguen tots els dubtes abans que el dilluns es reprenga l’activitat laboral en gran part del país.