Fuente: Valencia Basket

Tant el València Basket masculí com el femení es juguen els seus objectius de la temporada a l’abril. Final de la fase regular de la Turkish Airlines Euroleague, play-offs de la Lliga Endesa Femenina i la Final Four de l’Eurocup Women són els tornejos on el club valencià posa a prova els seus projectes.

D’una banda, els homes de Jaume Ponsarnau són dècims amb disset triomfs en la màxima competició europea. En aquests moments, no depenen de si mateixos. Això sí que podria succeir si guanyen aquest dimecres a la Fonteta a el Olympiacos i repeteixen triomf el divendres a Berlín.

Mentre que el València Basket Femení comença els quarts de final dels play-offs de la Liga Endesa contra l’Ensino. L’1 d’abril tindrà lloc l’anada a Lugo i el diumenge 4 serà la volta a la Fonteta. Si passaran de ronda, les semifinals es jugarien entre el 21 i 25 d’abril.

Enmig, les xiques de Ruben Burgos viatjaran a Szekszard (Hongría) per a afrontar la Final Four de l’Eurocup Women. En aquest cas, el Carolo Femení és el seu rival en la semifinal que tindrà lloc el 9 d’abril. El diumenge 11 serà el dia de la final, trobada que jugaran els dos conjunts guanyadors.