El sector hostaler de Torrent mantindrà viu l’esperit Sant Blai portant el tradicional Rossejat a la taula dels torrentins i torrentines. Malgrat les circumstàncies sanitàries, que impedeixen que enguany el dia de Sant Blai es desenvolupe amb normalitat, en nombrosos establiments de la ciutat es podrà continuar encarregant aquest insigne plat local per a portar o a domicili.

“Desafortunadament no podem viure aquesta festivitat com hem fet sempre, però volem animar a la ciutadania de Torrent al fet que done suport a l’hostaleria en aquests moments tan complicats, a més d’ajudar a mantenir viva una tradició tan arrelada a la nostra ciutat com és el Rossejat de Sant Blai”, assenyala la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

En aquest aspecte, des de l’associació Cassola de Sant Blai s’ha descartat la celebració de l’habitual concurs gastronòmic d’elaboració del Rossejat. No obstant això, el president de l’associació, Diego Gallego, afirma que estan treballant per a donar forma a algun tipus d’activitat com a la situació ho permeta. Així mateix, Gallego també manifesta que estan tractant de “animar a la gent perquè la Cassola de Sant Blai, o Rossejat, siga un plat que ens acompanye durant tot l’any, i no es restringisca exclusivament al dia 3 de febrer”.