El Tívoli tanca les seues portes amb més de 21.000 espectadors i amb Campions com una de les seues pel·lícules més taquilleres

Les llums de la sala s'apaguen per a donar la benvinguda a la Terrassa d'Estiu en l'Auditori de la Casa de Cultura.

En la sala Tívoli

Les llums de la sala del Tívoli s’apagaven aquest cap de setmana per a donar la benvinguda a la Terrassa d’Estiu, a l’Auditori de la Casa de Cultura, que, durant els mesos de juliol i agost, serà el punt de trobada dels amants del bon cinema, gràcies a la gran programació que ha preparat l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot.

Apagava les seues llums donant a conéixer les grans xifres d’espectadors que ha albergat el Centre Cultural al llarg d’aquests mesos, concretament, des de setembre del passat any i fins als últims dies de juny de 2018. Xifres que testifiquen que més de 21.000 espectadors, concretament 21.165, han pogut gaudir del cinema sense necessitat d’eixir de Burjassot i a un preu molt assequible, tan sols 4€.

“Campeones” ha sigut la pel·lícula que més espectadors ha reunit en el Tívoli, sent una de les tres pel·lícules més taquilleres en la història de la sala. No en va, la història del particular i inoblidable equip de bàsquet, inspirat en el Club ADERES de Burjassot, va tindre 2.726 espectadors que van gaudir del film de Javier Fesser en les set sessions de projecció que va haver-hi durant dos caps de setmana seguits.

Destaca també la xifra d’espectadors aconseguida per “Jurassic World”, 1.623 o l’espanyola “El cuaderno de Sara” que, protagonitzada per Belén Rueda, va tindre 1.212 espectadors. “Sin rodeos”, amb 1.103 espectadors i la guanyadora de l’Oscar “La forma del agua”, amb 1.039 són els films que també han reunit un major número de públic en el Tívoli. Altres pel·lícules com “Star Wars”, “Thi Mai. Viaje a Vietnam”, “Tres anuncios en las afueras” o “Que baje Dios y lo vea”, han tingut una mitjana de més de 700 espectadors.

Aquestes xifres no poden més que testificar la bona salut del cinema a Burjassot i la gran resposta dels seus veïns i veïnes que, cada cap de setmana, acudeixen a la sala disposats a gaudir de les millors estrenes cinematogràfiques.