Burjassot s’ha bolcat, un any més, en la celebració dels actes en honor al seu patró, Sant Roc, i 7Televalencia no va voler perdres. Actes que començaven amb la baixada i rodà infantil que, de la mà de la Penya El Coet, va fer que els més xicotets del municipi tingueren l’oportunitat de viure la festa sent ells mateixos els protagonistes.

La pólvora va ser la protagonista del dia ja que, després de la baixada i la rodà infantil, va tenir lloc el VII Concurs de Mascletàs Nocturnes, en el qual van disparar Pirotècnia Mediterrani, guanyadora del concurs, i Pirotècnia Murciana.

El dia gran de Burjassot, Sant Roc, va estar ple d’emocions i de grans actes, ja que tot el poble va eixir al carrer per a acompanyar al patró. Sant Roc va recórrer el poble amb la Pujà i la Rodà, declarades Festes d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana, per a donar pas al castell de finalització de festa i a la pesa, de la Penya El Coet, en la qual van poder participar tots els veïns i veïnes que ho van desitjar.

Una fi de festa amb el qual Burjassot acomiada les seues Festes Patronals, en honor a Sant Roc, fins al pròxim any.