pregón

 

El tradicional pregó ha donat per iniciades les festes patronals de Burajassot en honor a Sant Roc. Un acte que, enguany, ha estat a càrrec del burjassotense i exjugador del Llevant UD, Sergio Martínez Ballesteros.

La nit va començar, en la Plaça de l’Ajuntament, amb un espectacle de llum i color que va il·luminar la façana del Consistori amb diferents tonalitats al ritme de la música. Un espectacle senzill, dinàmic i molt sorprenent que va arrancar els aplaudiments de tots els presents.

Després del mateix, Sergio Martínez Ballesteros, acompanyat de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, del Clavari Major de Sant Roc, José López Tercer i del regidor de Festes, Manuel Pérez, es van situar en la balconada de l’Ajuntament per a donar la benvinguda a la ciutadania.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, va donar les gràcies a totes les entitats festives, especialment a la Clavaria de Sant Roc 2017, per fer possible “els dies de festa que va a viure Burjassot, en els quals nostres tradicions van a estar presents en cada racó del nostre poble”.

Per la seua banda, Ballesteros va destacar la il·lusió que li feia ser el pregoner ja que, “vaig nàixer i em crie a Burjassot i, encara que la vida m’ha portat a altres parts del món, ho he portat allà on he anat”- A més, va desitjar “unes grans festes per a tot el poble”.