mascletà

Temps assolellat i temperatures agradables. Així serà a grans trets el temps a València en els dies grans de les festes josefinas. Les màximes temperatures es registraran, a més, coincidint amb la finalitat de setmana i podrien aconseguir fins als 26 graus.

Divendres, 15 de març: El dia de la plantà dels monuments grans la temperatura a València serà agradable, amb sol i màximes de fins a 22 graus. No obstant això, el termòmetre podria descendir fins als 5 graus durant la matinada. No hi ha probabilitat de precipitacions.

Dissabte, 16 de març: El dissabte s’esperen temperatures de fins a 24° graus en la capital del Túria i no hi ha cap probabilitat de precipitacions. Serà una jornada assolellada amb temperatures agradables i cel buidat. Arribada a la nit baixaran fins als 12 graus. Respecte al vent les ratxes podrien ser de 22 km/h.

Diumenge, 17 de març: Més calor s’espera per al diumenge, coincidint amb la primera jornada de “ofrena”. Si bé podrien aparéixer alguns núvols durant el dia, les temperatures aconseguiran els 26 graus; mentre que a la nit baixaran fins als 8 graus i pujarà la probabilitat de precipitacions al 14%. Les ràfegues de vent podrien aconseguir els 37 km/h.

Dilluns, 18 de març: Les temperatures baixaran 9 graus en solo una jornada i a les comissions que els toque ofrenar el dilluns ho faran amb temperatures màximes de 17 graus. El sol compartirà protagonisme amb els núvols i la sensació serà més freda. Durant la nit les mínimes seran de 5 graus i les ratxes de vent podrien aconseguir els 37 km/h.

Dimarts, 19 de març: El dia de San José el cel estarà totalment buidat i les temperatures màximes pujaran lleugerament, situant-se al voltant dels 18 graus. Arribada l’hora de la ‘cremà’ dels monuments, el termòmetre podria registrar mínimes de fins a 6 graus.

¿Sabes de dónde vienen las Fallas?¿Por qué se llaman así?