GRAFCVA5164. VALENCIA, 30/05/2019.- El secretario autonómico de Turisme, Francesc Colomer (Centro), el director general de CACSA, Enrique Vidal (dcha), y el director adjunto del IVIE, Joaquín Maudos, presentan el informe del impacto económico y social de la Ciudad de las Artes y las Ciencias de 2018. En la imagen varios turistas pasan ante el edifico del Ágora. EFE/ Manuel Bruque

Bones notícies en l’apartat meteorològic. El bon temps serà la tònica dominant en la Comunitat Valenciana durant el cap de setmana, amb cel buidat i temperatures mínimes en ascens, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). A València el termòmetre podria aconseguir els 27 graus durant la jornada del diumenge.

Per al dissabte, amb cels buidats, les temperatures oscil·laran entre els 15 i els 16 graus en la capital del Túria. El vent serà fluix de direcció variable, amb tendència a rolar a component aquest.

Previsió temps dissabte 1 (matí):

Previsió temps dissabte 1 (vesprada):

Previsió temperatures dissabte:

Previsió temperatures de la setmana a València:

Durant el diumenge el cel seguirà buidat. Les temperatures mínimes es mantindran estables però pujaran les màximes. El vent bufarà fluix de direcció variable.

Aquest divendres les temperatures es mantindran sense canvis o en lleuger ascens, amb 25 graus de màxima a València. El cel estarà buidat i el vent bufarà fluix de direcció variable.