Si t’agrada el cinema i vius a València estàs d’enhorabona i és que des de Warner Bros i 7 Televalencia et convidem a participar en el nostre pròxim preestrena ‘Toc Toc’, l’última comèdia protagonitzada per Alexandra Jiménez, Paco León, Adrián Llastra i Rossy de Palma, entre molts uns altres, que arriba a les sales de cinema el divendres 6 d’octubre.

Si vols ser el guanyador d’una de les 115 entrades dobles que sortegem únicament has d’enviar-nos un email a entradascine7@gmail.com i respondre a la pregunta “Quin és la teua major obsessió?“. A més, no oblides indicar-nos el teu nom, cognoms i dni per a identificar-te.

En cas de resultar guanyador rebràs un email dilluns que ve 2 d’octubre amb totes les instruccions per a arreplegar la teua entrada en els nostres estudis de televisió (Calle Ciutat d’Eibar 4, Polígon Font del Pitxer, Paterna).

La cita tindrà lloc dijous que ve 5 d’octubre a les 20:00 hores en Ocine Aqua de València (Calle Menorca, 19), t’esperem!

SINOPSI

Un grup de pacients coincidixen en la consulta d’un prestigiós psicòleg. A més del dia i hora de la cita una mica més els uneix a tots: els sis pateixen TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu). Però l’avió que porta al doctor patix un inesperat retard, la qual cosa els obliga a compartir una interminable espera fins que el doctor aparega. Seran capaços de mantenir a ratlla les seues manies, impulsos, convulsions, obsessions i rituals durant l’espera?