Si eres un amant del setè art estàs d’enhorabona i és que des de Sony Pictures i 7 Televalencia et convidem a participar en el nostre sorteig de ‘Searching’, un thriller hipermodern comptat a través dels dispositius tecnològics que arribarà a les sales de cinema de tota Espanya el pròxim 28 de setembre.

Si vols ser el guanyador d’una de les 15 entrades dobles que sortegem per a usar des de la data de llançament, únicament has d’enviar un email a entradascine@7televalencia.com amb l’assumpte “Sortege Searching” i indicar a l’interior el teu nom i cognoms per a identificar-te.

Per a saber si eres un dels quinze guanyadors no oblides consultar la llista que publicarem en la nostra pàgina web www.7televalencia.com divendres que ve 21 de setembre.

En cas de ser un dels agraciats, l’equip de 7 Televalencia es posarà en contacte amb tu per a indicar-te com canviar les teues entrades i el llistat de cinemes als que podràs assistir gràcies a la promoció.

SINOPSI

Després que la filla de 16 anys de David Kim (John Cho) desaparega, s’obri una recerca local i s’assigna una detectiu al cas. Però 37 hores més tard i sense una sola pista, David decideix cercar en l’únic lloc on ningú ha cercat encara i on es guarden tots els secrets hui dia: l’ordinador portàtil de la seua filla.

En un thriller hipermodern comptat a través dels dispositius tecnològics que usem tots els dies per a comunicar-nos, David ha de rastrejar les empremtes digitals de la seua filla abans que desaparega per sempre.