Hell Fest

Arranca el compte arrere per a l’estrena nacional de ‘Searching’, l’últim thriller de Sony Pictures que arribarà a les pantalles el pròxim 28 de setembre. Per a celebrar l’estrena per tot el gran des de Sony Pictures i 7 Televalencia hem realitzat el sorteig de 15 entrades dobles amb les quals gaudir de la pel·lícula totalment gratis!

Després de dos setmanes en les que hem rebut més de 200 peticions només 15 han pogut ser els afortunats, descobreix ja si eres un d’ells!

Llistat de premiats

 1. Cristina García
 2. Sergio Cloquell
 3. Javier Serer
 4. Mery Sánchez
 5. Pepe Ribes
 6. Amparo Fuentes
 7. José Antonio Gallego
 8. Rosa Martínez
 9. David Jiménez
 10. Alicia Fuentes
 11. Blanca Martí
 12. Marcos Alemany
 13. Víctor Rodríguez
 14. David Alonso
 15. María José Roselló

Què fer si eres un dels guanyadors?

L’equip de 7 Televalencia contactarà amb tu en els pròxims dies per a indicar-te com canviar la teua entrada doble. Este ticket podrà canviar-se a partir del pròxim 28 de setembre (sense caducitat, sempre que la pel·lícula es trobe en la cartellera) en qualsevol de les següents circuits de cinema: Cinesa (excepte Capitol), Ocine, UCC i Palacio de Hielo.

SINOPSI

Després que la filla de 16 anys de David Kim (John Cho) desaparega, s’obri una recerca local i s’assigna una detectiu al cas. Però 37 hores més tard i sense una sola pista, David decideix cercar en l’únic lloc on ningú ha cercat encara i on es guarden tots els secrets hui dia: l’ordinador portàtil de la seua filla.

En un thriller hipermodern comptat a través dels dispositius tecnològics que usem tots els dies per a comunicar-nos, David ha de rastrejar les empremtes digitals de la seua filla abans que desaparega per sempre.

7 Televalencia te invita a ver el thriller de la temporada: ‘Searching’