cumpleaños

Una superfesta d’aniversari per a tots els xiquets que hagen celebrat el seu aniversari durant el confinament.

Una proposta que l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va presentar diumenge passat en les seues xarxes socials, en un bàndol especial.

Una cita a la qual no pot faltar cap xiquet o xiqueta de la localitat, en un bàndol que tal com l’edil ha indicat en el seu compte de Twitter, és d’obligat compliment.

Aquesta és una de les iniciatives que l’Ajuntament de la localitat ha posat en marxa per a agrair als xiquets i xiquetes la seua gran responsabilitat i solidaritat quedant-se a casa perquè el virus es vaja.

Aquesta gran festa d’aniversari tindrà lloc ,quan finalitze l’estat d’alarma provocat pel COVID-19,  i a la qual estan convidats tots els xiquets i xiquetes de la ciutat.

Una activitat en la qual no faltaran la música, els contacontes, els pintacares, i els personatges favorits dels més xicotets de la casa.

Paterna ofereix sessions de contacontes des de casa en la seua página Youtube

Una altra de les iniciatives que l’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa per a fer més suportable el confinament per als xiquets i xiquetes de la localitat, són les sessions de contacontes.

A través del portal de Youtube, la localitat ofereix hui 31 de març a les 18.00 hores, una sessió de contacontes des de la Biblioteca de Casa, gràcies a l’actriu i contacontes Eva Andújar.

Aquestes són algunes de les iniciatives dutes a terme per l’Ajuntament, perquè gaudisquen els més xicotets de la casa.

La localitat ha continuat hui amb les seues tasques de neteja extensiva i desinfecció per a lluitar contra el Coronavirus, tasques en les quals han col·laborat tractors de la Cooperativa Agrícola de San Isidro, una col·laboració que l’edil també ha agraït a través de les seues xarxes socials.