Saps quina és la millor paella del món?

El valencià Raúl Magraner Martínez, del restaurant Bon Aire del Palmar, guanya la 58 edició del Concurs Internacional de Paella de Sueca.

Sabies com és la millor paella del món? Per a gusts, els colors. Però a Sueca ha quedat més que clar i enguany, Raúl Magraner Martínez, del restaurant Bon Aire del Palmar, s’ha alçat amb la victòria de la 58 edició del Concurs Internacional de Paella de Sueca. Un dels certàmens més antics d’Espanya i que mostra un dels majors secrets de la gastronomia valenciana.

El plat estrela ha tornat a ser protagonista i a posar de manifest perquè ho és. ‘Cada maestrillo tiene su librillo’ i els participants van posar tot la seua il.lusió i el seu esforç esforç per a delectar al jurat i als assistents.

I és que, els suecans i suecanes ho tenen clar: amb la paella a l’altra part del món, ja que amb l’esperat concurs culinari s’ha aconseguit transpasar fronteres.

A més, molts són els esforços que, amb el concurs, es porten, cada any, a cap per a globalitzar el nostre plat i dignificar la seua recepta autèntica.

Una missió, un èxit. Tot, en un ambient festiu inmillorable: a l’aire lliure. La cita gastronòmica, o un dels grans festival de cultura i gastronomia espanyola, ha tornat a desplegar tot el seu atractiu sota la mirada curiosa de centenars d’espectadors.

Amb les coses de casa no es juga. Amb la paella, menys encara
.