temperatures

Previsió Dimarts

Demà dimarts predominaran els cels buidats amb algun interval de núvols baixos a Castelló.

Les temperatures mínimes se situaran entre els 16° de Requena i els 22° que marcarà Alacant.

A la vesprada a l’interior de Castelló augmentarà la nuvolositat de sense descartar algun ruixat amb tempesta.

Les temperatures màximes pujaran lleugerament especialment a l’interior de la Província de València deixant màximes entorn dels 37°.

Previsió Dimecres, Dijous i Divendres

Per a la jornada del dimecres ens esperen cels buidats amb intervals de núvols baixos matinals en el litoral. A l’interior nord de Castelló, nuvolositat d’evolució diürna. Temperatures mínimes amb pocs canvis; màximes en descens a València i Alacant i sense canvis a Castelló. Vent variable fluix tendint a component aquest.

La setmana continuarà estable. Amb sol i calor. Es preveu que per al dijous puguen tornar les pluges al nord de la Comunitat que seran en forma de tempesta en zones de l’interior.

Respecte al risc d’incendis forestals demà caldrà extremar de nou les precaucions ja que serà extrem a l’interior de la Província de València i en el Sud de la Comunitat.

Mesures davant les altes temperatures

Davant l’augment de les temperatures, la Generalitat recorda les recomanacions de cara a previndre els efectes de la calor en la salut en els col·lectius més vulnerables, especialment persones majors, malalts crònics, persones socialment aïllades, persones que treballen en ambients exposats a la calor i xiquets.

Entre les recomanacions, s’aconsella evitar eixir al carrer en les hores més caloroses del dia, utilitzar roba folgada, lleugera i de colors clars i protegir-se el cap amb una gorra o barret.

En la llar, es recomana tancar les persianes i baixar els tendals en les façanes exposades al sol, així com procurar situar-se en les zones més fresques de la casa.

A més, s’insta a la població a beure bastant aigua i amb freqüència, encara que no es tinga set, evitar l’excés d’alcohol, les begudes amb molta cafeïna i els menjars copiosos i calents i decantar-se per plats freds, i fruites i verdures fresques.

Quin temps ens espera aquest cap de setmana?