tiempo

Previsió Divendres

La Comunitat Valenciana registrarà aquest divendres intervals nuvolosos, tendint a cel poc nuvolós o buidat al final del dia. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis. Oscil·laran entre els 17º de Requena als 21º en zones del litoral.

Ja a la vesprada a l’interior de Castelló augmentarà la nuvolositat deixant ruixats i tempestes ocasionals. Les màximes continuaran altes en les zones de l’interior com Ontinyent i Requena que marcaran 36º.

Respecte al risc d’incendis forestals el divendres de nou caldrà extremar les precaucions perquè serà alt especialment a l’interior de la província de València.

Previsió dissabte, diumenge i dilluns

Per al dissabte cels poc nuvolós amb alguns intervals de núvols baixos en el litoral. A Castelló probabilitat de ruixats a la vesprada, preferentment a l’interior.Temperatures mínimes sense canvis; màximes en descens a l’interior.

Per al diumenge no s’esperen grans canvis. Sol i calor amb alguns núvols a les muntanyes de Castelló.

La setmana començarà sense canvis s’espera que els termòmetres tornen a pujar deixant una jornada amb ambient sufocant.

S’espera un estiu “plagat” de meduses

Les previsions, a causa de les condicions climàtiques d’enguany, els registres històrics i la falta de depredadors, identifiquen un estiu amb un alt índex de meduses en la costa catalana i extensible a la mediterrània.

Concretament, en els mesos d’estiu d’aquest 2018, els experts esperen que a les meduses habituals de cada any, se sumen les que provinguen de mar obert, espècies com la velella o la pelagia.

Alerta taronja en sis comarques valencianes per temperatures de fins a 40 graus