L’àrea del Desenvolupament Innovador de l’Ajuntament de València, liderada per Pilar Bernabé, a través de València Activa i VIT Emprén, han celebrat amb èxit la segona edició del VLC Startup Market.

Un esdeveniment que ha reunit 50 startups valencianes mostrant en la Plaça de l’Ajuntament els seus productes i serveis, acostant així a la ciutadania la innovació i la tecnologia desenvolupades a València.

Milers de valencians i valencianes es van acostar a la Plaça de l’Ajuntament, vestida per a l’ocasió, on van poder conéixer les innovacions desenvolupades tant en sectors altament tecnològics com en productes d’ús quotidià.

La zona gaming, dinamitzada per Encom -empresa organitzadora del Dreamhack es va convertir en un dels espais més concorreguts, on els assistents més joves van gaudir de les últimes novetats del sector dels videojocs i els e-sports.

Exhibicions de tecnologia, xarrades, restauració, activitat infantils van completar la gran oferta del Market que amb dos anys de vida, s’ha consolidat com un dels més importants del sector.