esperit de la Dança arriba a l´ Olympia aquesta setmana amb l’espectacle Spirit of Spain. 15 ballarins multidisciplinaris, una enèrgica posada en escena i els temes més coneguts del repertori musical espanyol s’uneixen per a configurar un espectacle de dansa únic en el món.

Del 31 de juliol al 4 d’agost la dansa envaeix i plena de ritme l’escenari amb la direcció musical de Jorge Ahijado i sota la direcció artística de Pascu Ortí Spirit of Spain és un espectacle diferent, nou i enèrgic que mostra un retrat de la cultura i l’art de la dansa heretat al llarg dels temps. Factors que converteixen a Espanya en una potència cultural reconeguda i admirada a tot el món. Spirit of Spain és dansa, tradicional i moderna, antiga i innovadora, un espectacle enfocat a tots els sectors i públics.

Un xou internacional dinàmic de 90 minuts de duració que atraurà tant els més amants de la dansa com a aquells que cerquen una nova experiència. Música, dansa, cultura, poesia i passió en un espectacle ple de números emocionants i moments especials.

Cançons com Asturias d´Isaac Albeniz, El concierto de Aranjuez del Maestro Rodrigo, L’Òpera Carmen de Bizet o los Amantes de Teruel de Tirso de Molina entre altres, conformen un repertori actualitzat en els seus arranjaments i modernitzats per a poder ser fusionats amb els ritmes de zapateos flamencs, claqué i bodi percussion.

El preu de les entrades és hui Dijous pati i llotges de pati 25€ i pis i llotges de pis 20€ +Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online.

I de divendres a diumenge pati i llotges de pati 30€ i pis i llotges de pis 25€ +Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online.

Amb descomptes del 20% amb el Carnet Jove/Universitari i Jubilats/Carnet Popular i per a grups 10% dte. de 10 a 14 persones; 20% dte. de 15 a 19 persones; i 25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20 (només en taquilla).