La família del famós Conde Drácula i tota la seua colla d’amics tornen a les pantalles de cinema amb la tercera part de la saga ‘Hotel Transilvania 3: unas vacaciones monstruosas’, una pel·lícula d’animació per a totes les edats que arribarà a les sales de cinema de tota Espanya el pròxim 13 de juliol.

Gràcies a Sony Pictures i 7 Televalencia et convidem a participar en el nostre pròxim sorteig amb productes exclusius de la cinta d’esta temporada: 6 packs d’auriculars SONY MDR-ZX310AP al costat de 6 travel kits originals de ‘Hotel Transilvania 3: unas vacaciones monstruosas’ perquè t’acompanyen en tots els teus viatges d’este estiu.

Si vols ser el guanyador d’una dels 6 packs que sortegem, únicament has d’enviar un email a entradascine@7televalencia.com amb l’assumpte “Preestreno Hotel Transilvania 3” i indicar a l’interior el teu nom, cognoms i dni per a identificar-te.

Per a saber si eres un dels sis guanyadors no oblides consultar la llista que publicarem en la nostra pàgina web www.7televalencia.com el divendres 13 de juliol, el mateix dia que els monstres més famosos de Hollywood tornaran a les pantalles de tot el món.

En cas de ser un dels agraciats, l’equip de 7 Televalencia es posarà en contacte amb tu per a indicar-te la manera de lliurament d’aquests productes exclusius per a gaudir estes vacances.

Sinopsi Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas

Tota la colla està de tornada! I esta vegada vegada, Drácula, la seua filla Mavis, el seu gendre Johnny i el seu nét Dennis, a més de tota la troupe de monstres, es van de creuer. I és que Mavis sorprèn al seu pare amb un viatge sorpresa en un creuer de luxe per a monstres, així que Drácula haurà de prendre’s unes vacances del seu treball en l’Hotel.

Com no poden resistir-se a la temptació d’anar, el grup d’amics format per la mòmia, l’home llop i el gelatinoso Blandi, s’uniran a esta aventura amb vaixell. Una vegada en alta mar, el comte Drácula coneixerà a Ericka, la misteriosa capitana de l’embarcació amb la qual viurà un romanç. O almenys ho intentarà, ja que la sobreprotectora Mavis s’esforçarà per mantenir-los separats.

Tot es complicarà quan descobrisquen que Ericka és en realitat la descendent de Van Helsing, l’archienemigo de Drácula i de tots els monstres.

Este tercer lliurament de la franquícia Hotel Transilvania torna a estar dirigida per Genndy Tartakovsky (Samurai Jack, El laboratorio de Dexter), responsable de les dos anteriors pel·lícules. Per la seua banda, Michael McCullers (El bebé jefazo, Las aventuras de Peabody y Sherman) és l’encarregat del guió. En el repartiment de veus per a la versió original repeteixen com Drácula l’actor Adam Sandler (Pixels, Hombres, mujeres & niños), que a més torna a ser productor del film, Selena Gomez (Malditos vecinos 2, Spring Breakers) com Mavis, la filla de Drácula, i Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine, Cosas que hacer antes de los 18) com el seu marit, l’humà Johnny.

El repartiment de veus en castellà està format pels actors Santiago Segura (Sin rodeos) com Drac, Arturo Fernández (Desde que amanece apetece) com l’avi Vlad, Dani Martínez (Chiringuito de Pepe) com Johnny, Macarena García (La Llamada) com Mavis, Cristina Castany (Nacida para ganar) com Ericka, a més d’Alaska i Mario Vaquerizo com Eunice i Frank, respectivament.