militar
GRAF4974. ALICANTE, 21/04/2019.- El candidato de Vox a la Presidencia del Gobierno, Santiago Abascal, durante su intervención en el acto electoral que el partido ha celebrado este domingo en el pabellón Pitiu Rochel de Alicante. EFE/Morell

El president de Vox, Santiago Abascal, ha plantejat esta setmana la idea de recuperar el servei públic a Espanya, ja siga social o militar, com a «obligació amb el país» durant un període que podria abastar d’un a sis mesos de duració.

Així ho ha explicat en una entrevista a Antena 3 amb la presentadora de ‘Espejo público‘, Susanna Griso, on ha afirmat que és una qüestió «important» per a «plantejar-se» posat que considera que s’ha viscut «durant molt de temps en una societat que parla de drets» però on també s’han de tenir «obligacions amb el nostre país».

No obstant això, segons el líder de Vox de moment únicament és una proposta que s’està analitzant des del partit per a veure la viabilitat de plantejar-la després de les eleccions generals que se celebraran este 28 d’abril.