Més de 500 personalitats de l’àmbit de l’empresa, l’economia i la societat valenciana s’han reunit en La Nit de les Finances, una gala que ha servit de preludi a l’onzena edició de Forinvest, el major espai de networking financer-empresarial que se celebra els dies 7 i 8 de març en Fira València.

La gala celebrada en el Centre d’Esdeveniments del recinte firal ha estat presidida pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, acompanyat del conseller d’Hisenda i Model Econòmic i president de Forinvest, Vicent Soler. Allí el cap del Consell ha animat al sector empresarial a treballar juntament amb les institucions per a «crear oportunitats» i «canviar la història de la Comunitat».

Puig ha assegurat que, gràcies al sector empresarial i a les entitats públiques, l’economia té més perspectives de futur, i açò fa possible que es puga crear «una via valenciana per a la prosperitat».

El president de la Generalitat ha remarcat el bon moment que viu l’economia i la societat valenciana, gràcies a la «capacitat d’emprendimiento i prosperitat social que té la Comunitat». A més, ha afegit que «els salaris mensuals dels valencians han crescut un 2,6% en dos anys, mentre que a Espanya han caigut un 0,1%».

Puig ha assenyalat, d’altra banda, el protagonisme de Forinvest per donar «cobertura a les finances en el moment que tenen més possibilitats» i ha expressat la seua confiança en què siga un pilar per a l’atracció de noves inversions per a la Comunitat Valenciana.