Una guia espanyola desvetla els secrets nutricionals dels futbolistes d’elit

La Fundació José Navarro publica ‘La Gran Guía Navarro de Alimentación para el Fútbol Profesional’, un compendi de 93 receptes acords al calendari futbolístic.

La Gran Guía Navarro de Alimentación para el Fútbol Profesional’ ja està a la venda. Durant aquests últims anys l’alimentació ha demostrat ser un dels factors més importants per a l’èxit dels futbolistes.

La Fundació José Navarro defensa esta idea i ha sabut interpretar-la per a oferir una col·lecció de receptes saludables destinades tant a esportistes com als amants d’una nutrició sana i equilibrada. Héctor Usó, un dels millors nutricionistes futbolístics de primera divisió, ha sigut el responsable del disseny d’esta guia que incorpora una novetat primordial: seguir les etapes de l’any futbolístic.

‘La Gran Guía Navarro de Alimentación para el Fútbol Profesional’ conjumina un total de 93 receptes amb ingredients variats i de senzilla elaboració per a tenir un rebost efectiu i aconseguir rendir al 100%.

Esta nova guia nutricional pretén convertir-se en el nou compendi dels amants de l’esport. Amb ella s’aconseguirà una alimentació concorde als entrenaments per a rendir com un jugador de primera divisió.