La Gran Guía Navarro de Alimentación para el Fútbol Profesional’ ja està a la venda. Durant aquests últims anys l’alimentació ha demostrat ser un dels factors més importants per a l’èxit dels futbolistes.

La Fundació José Navarro defensa esta idea i ha sabut interpretar-la per a oferir una col·lecció de receptes saludables destinades tant a esportistes com als amants d’una nutrició sana i equilibrada. Héctor Usó, un dels millors nutricionistes futbolístics de primera divisió, ha sigut el responsable del disseny d’esta guia que incorpora una novetat primordial: seguir les etapes de l’any futbolístic.

‘La Gran Guía Navarro de Alimentación para el Fútbol Profesional’ conjumina un total de 93 receptes amb ingredients variats i de senzilla elaboració per a tenir un rebost efectiu i aconseguir rendir al 100%.

Esta nova guia nutricional pretén convertir-se en el nou compendi dels amants de l’esport. Amb ella s’aconseguirà una alimentació concorde als entrenaments per a rendir com un jugador de primera divisió.