El Saló de la Franquícia obri amb 398 expositors

El SIF lliura hui els seus reconeguts guardons XXIII Premi Nacional de Franquícia.

El Saló més veterà d’Espanya en esta fórmula de negoci reuneix en la seua exposició comercial un total de 398 ensenyes franquiciadoras de tots els sectors econòmics. SIF compta amb la participació d’ensenyes estrangeres procedents de països entre els quals es troba Brasil amb marques com Louyt, LUG´S, Nobel, Limpidus i Geofusion; Costa Rica amb Cosechas i Crepissima; d’Hongria arriba l’ensenya Logiscool; la cadena de gimnasos capdavanter a França, L’Orange Bleue, així com altres procedents d’Estats Units i Portugal.

Un altre concepte de negoci dedicat a l’esport és la cadena de gimnasos que explota la marca del futbolista Cristiano Ronaldo, CR7 – Cruch Fitness, que acudeix a SIF en la cerca d’inversors per a expandir el negoci a Espanya i Portugal.

Conferències amb vertaders experts en l’Aula de la Franquícia; reunions amb agenda tancada en les Trobades Internacionals amb els màxims responsables d’expansió dels països que componen la FIAF, Federació Iberoamericana de Franquícies, Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Guatemala, Mèxic, Portugal, Uruguai i Veneçuela; el Canal SIF; i aquesta edició, com a novetat, SIF llança una nova iniciativa, el SIF ACADEMY que comptarà amb la participació de José María Gai de Liébana, David Moreno, Juan Antonio Carrasco, Julio Somoano i David Summers, els qui explicaran les seues experiències professionals i personals amb un eix principal “L’èxit”.

A més, hui SIF farà lliurament dels seus reconeguts guardons XXIII Premi Nacional de Franquícia. El certamen tindrà lloc en el Nivell 2, Pavelló 1 del recinte firal valencià amb un horari ininterromput de dijous i divendres de 9.00 a 19.00 hores i el dissabte, dia de la seua clausura, fins a les 15.00 hores.