rutas fáciles senderismo

Amb l’arribada del cap de setmana, són molts els que aprofiten el temps lliure per a gaudir de la naturalesa realitzant alguna ruta de senderisme.

Si eres dels aventurers i estàs pensant a realitzar alguna escapada per a realitzar una, però amb poca dificultat, nosaltres et proposem, quatre rutes fàcils, molt prop de la ciutat de València, que pots realitzar acompanyat de la teua família:

Ruta Circular l´Ombria- Castell en Serra

Imagen del castillo de Serra/ Foto: Wikipedia

Aquesta ruta té una duració aproximada d’una hora i mitja (sense comptar la pujada al castell) i gràcies a ella es pot gaudir d’unes exquisides vistes del golf de València, així com de la Serra Calderona.

La ruta combina senda i pista forestal, i el seu recorregut inclou la visita a les històriques hortes àrabs de Toixima i Ria i el castell de Serra.

Ruta de la Serra Perenxisa

Aquesta serra, s’estén pels termes municipals de Torrent, Chiva i Godelleta i està declarada Paratge Natural. Compta amb diferents senderes per a recórrer-la i des del seu cim, es pot gaudir d’una magnífica panoràmica de la plana costanera valenciana.

Ruta de la Casa del Dragó

Situada a Gilet, aquesta ruta circular compta amb uns 4 quilòmetres aproximats de longitud i sense molta dificultat. Al final de la ruta contemplaràs l’espectacular Casa del Drac, encara que si prefereixes continuar, pots fer-ho fins a la Creu de Sant Esperit.

Ruta del Mirador del Garbí

ruta garbi
Imagen de la Sierra Calderona/ Foto: Comunitat Valenciana.com

Aquesta és una de les rutes de senderisme més conegudes a València. Aquesta ruta circular de 8km creua per un total de quatre miradors diferents, i és ideal per a realitzar-la amb tota la família. Durant el seu recorregut es pot gaudir d’unes increïbles vistes de la Serra Calderona i de tot el golf de València.