La delegació de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrent ha iniciat la renovació de la senyalística dels punts d’interès en tot el terme municipal. La iniciativa, que respon al mal estat en el qual es trobaven els panells informatius, ja ha permès actualitzar la informació en diverses zones del municipi. A més, pròximament es potenciarà la senyalització en l’inici de la Sendera del RegMil•lenari del Barranc de l’Horteta, per a fomentar el seu ús.
Renovació integral

Durant la setmana passada s’han renovat els panells informatius de l’àrea recreativa de La Marxadella, amb les normes d’ús, així com els recorreguts de BTT entre el Vedat i Morredondo, en valencià, castellà i anglès. D’igual manera, s’han actualitzat els panells de les senderes del terme municipal.

Un altre dels panells que s’han renovat són els informatius de la Sendera del Camí del Doll SL-CV 123. Recentment s’han renovat també els panells informatius dels Arquets de Dalt, així com els dels Arquets de Baix, amb informació sobre l’aqüeducte i la seua història, però també, sobre la flora i la fauna existent en la zona i en la sendera del RegMil•lenari del Barranc de l’Horteta.

Compromís amb el patrimoni i el medi ambient

El regidor de Medi Ambient, José Francisco Gozalvo, ha assenyalat que «per al govern d’Amparo Folgado és molt important mantenir aquests panells informatius per a posar en valor i donar a conèixer el nostre patrimoni, així com totes les rutes senderistes i ciclistes». El regidor també ha afirmat que l’última vegada que es van renovar va ser fa més de 10 anys.

Torrent continua compromès en el manteniment del mobiliari de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir als seus veïns i visitants la millor experiència possible. La renovació de la senyalística dels punts d’interès és un pas més en aquesta direcció, que permetrà als usuaris gaudir d’una informació actualitzada i de qualitat, alguna cosa que continuarà renovant-se durant tot l’any.