Passar moltes hores davall l’exposició solar pot acabar causant patologies severes com el càncer de pell. Els viticultors valencians són un dels principals grups de risc d’esta malaltia, un problema que Grupo Coviñas coneix i vol visibilizar.

Per a açò esta empresa valenciana ha organitzat la I Carrera Solidària entre Vinyers ‘Mar de Co-Viñas’, una cita única que destinarà la meitat de la recaptació a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Esta acció de conscienciació, prevenció i tractament del càncer de pell serà un esdeveniment per a tota la família. Requena serà el municipi que acollirà les dos proves principals: una 7K que discorrerà entre vinyers i una marxa popular de 3 quilòmetres pel casc urbà de la localitat.

Per a participar en esta cita esportiva que tindrà lloc en la vesprada (19:00) del pròxim 16 de juny serà imprescindible comptar amb una inscripció prèvia a través de la web “Top Run. En el cas que es vulga col·laborar però no participar, el Grupo Coviñas ha posat a la disposició dels interessats un dorsal 0 a partir de dos euros. 

Des de Coviñas conviden a tots els amants del running a que se sumeixen a esta competició solidària que tindrà un premi molt especial i és que el guanyador rebrà tot el seu pes en vi.