Mestalla

L’avinguda d’Aragó, la de França i el passeig de l’Albereda són algunes de les vies de la ciutat per les quals discorren els 5.850 metres de la tercera edició de la Volta a Peu València Club de Futbol, que se celebrarà el dissabte 1 de juny. Les aproximadament 6.000 persones que participen en esta carrera, la sisena de l’any del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València, conclouran la seua prova en l’estadi Mestalla, sobre el terreny de joc.

La gran novetat d’este any és el seu horari, en comptes de celebrar-se com en edicions anteriors, diumenge al matí, serà en horari de vesprada i dissabte. La primera sortida l’efectuaran els corredors amb dorsal preferent A, B, C i D a les 19.00 hores, a les 19.04 hores la resta dels corredors, i a les 19.05 per a aquelles persones que han optat a la marxa a peu o marxa nòrdica.

La prova començarà en l’avinguda d’Aragó, passant per l’avinguda del Port, carrer del Pare Tomàs Montañana, continuarà per l’avinguda de França, avinguda de Jacinto Benavente, passeig d ela Ciutadella, passeig de l’Albereda, carrer d’Amadeu de Savoia, avinguda de Suècia i finalitzarà en l’estadi de Mestalla.

La III Volta a Peu Fundació València CF brinda la possibilitat de gaudir de l’esport a l’aire lliure amb l’incentiu de poder accedir a l’estadi de Mestalla en una circumstància especial, fora de l’entorn futbolístic. D’esta manera, es tracta d’una bona ocasió per a gaudir d’este espai per part els runners participants que també siguen aficionats al futbol i sobretot al València CF. Es tracta de la penúltima carrera abans de la interrupció estival. El pròxim 16 de juny tindrà lloc la II Carrera Marta Fernández de Castro.