Valencia

Passporter et descobreix 10 llocs de València, fora de guies convencionals, amb fotos impressionants, exactament geolocalizadas, perquè pugueu visitar aqueix lloc i experimentar la mateixa sensació que el viatger que la va prendre. Una forma diferent per a deixar-se sorprendre per València en Falles.

Platja la Patacona (La Más Bonita)

La Patacona és la platja més allunyada de la ciutat. A final del passeig marítim es troba una xicoteta casa rehabilitada convertida en una tartería dita La Més Bonica. Sol estar concorreguda, així que et recomanem, agafar el desdejuni per a portar i gaudir-lo sol o en bona companyia a la platja.

Carrer de La Reina (Barrio del Cabanyal)

El carrer La Reina és la més antiga de la zona de pescadors del Cabanyal, on pots veure les cases de ceràmica tradicional protegides i en rehabilitació i alhora, sentir l’ambient de la gent de la zona, asseguda fora de les seues cases on el públic i el privat conviuen sense pudor.

Ca La Mar (Barrio del Cabanyal)

Ca La Mar és un xicotet bar de cantonada en la part més desconeguda del barri del Cabanyal, on esmorzen els vilatans i on trobaràs els millors tartares i ceviches frescos de la ciutat.

Bodega La Aldeana (Barri Cabanyal)

Recorre el carrer de la Reina i troba este exquisit celler. Entre barrils de vermuts, aquest xicotet grup d’hostalers, dirigits per un magnifique xef, cuinen mentres gaudeixes d’un esgarraet deliciós.

Ruta de bici a l’alba en Palau de Les Arts

Lloga una bici la nit anterior i matina. El joc de llums i ombres en el palau abans que s’òmpliga de turistes val la pena. Recorre la zona en la bici i para’t a gaudir del silenci, el clima i l’espectacle arquitectònic.

Desdejuni en La Petite Brioche

Al mig un dels barris més comercials de València, trobaràs Petite Brioche una pastisseria tradicional on gaudir d’un bon desdejuni en un ambient tranquil i agradable.

Barri Canovas Calle Maestro Gozalbo amb Gran Via Canovas

El passeig de Gran Via i el barri de Canovas és la zona senyorial de València. Les seues acàcies de 20 metres d’altura, les seues palmeres centenàries i els seus edificis del segle XV. Fins i tot en Falles, el barri desprèn l’essència de la ciutat. Trobaràs algunes de les falles de més reconeixement i història i antiguitat encara sense ser el més concorregut pels turistes.

Bar La Barra

Dirigit per valencians, especialista arrossers i de menjar de mercat, La Barra és el bar més tradicional i reconegut entre els valencians de la zona. Carxofes arrebossades o arròs del senyoret són la nostra elecció.

Riu Túria

El lloc perfecte per a fugir del trànsit i conglomeración del centre de la ciutat i gaudir del clima i el verd. Aquesta zona és especialment tranquil·la i perfecta per a descansar de la bullícia de les falles.

Barceló Terrace 270º

Vistes des del cel de València. Un rooftop no gaire conegut des d’on tens una vista panoràmica de l’arquitectura de la ciutat i un capvespre espectacular, en un ambient tranquil.

Los cinco mejores brunch que no te puedes perder en Valencia

Cuatro planes para desconectar durante las Fallas