Rescatan a 10 perros de Valencia atrapados entre basura y excrementos

Agents de la Unitat Mediambiental (UM) de la Policia Local de València han rescatat a 10 gossos que vivien amuntegats. Els animals es trobaven tancats en un habitatge inhabitable. Aquesta no comptava ni amb llum ni amb ventilació i estava repleta de fem i excrements dels cans.

L’actuació realitzada hui s’ha produït en col·laboració amb els serveis veterinaris de l’Ajuntament de València. La mateixa Policia Local ha sigut la responsable d’informar sobre aquest succés de maltractament animal amb un vídeo de denúncia de la situació.

Segons ha comunicat Europa Press, la Unitat Mediambiental estava realitzant un seguiment del domicili en el qual s’ha trobat a la desena de gossos. Aquest presentava nombroses protestes veïnals que havien denunciat sorolls i males olors.

Ara els fets es traslladaran a la Fiscalia de Medi Ambient per a determinar un presumpte delicte de maltractament animal. Aquesta denúncia també es traslladarà a Serveis Socials i Sanitat a causa de les males condicions de l’habitatge.