La Reina Letizia da positivo en coronavirus
7

La reina Letizia ha donat positiu en coronavirus amb una simptomatologia lleu. El contagi de donya Letizia ha obligat a Casa Reial a suspendre la seua agenda del dimecres.

Segons ha avançat Europa Press, fonts de Zarzuela han confirmat la indisposició de la Reina a causa del COVID-19. Encara que ja no és necessària la quarantena a nivell general, sí que ha d’evitar-se el contacte amb tercers si existeix simptomatologia. Per això, Donya Letizia no podrà participar en les audiències que tenia previstes aquest dimecres.

Per al dijous, “en funció de com es trobe, acudirà o no als premis Mariano de Cavia”, han assenyalat. En els últims dies, amb motiu del cim de l’OTAN a Madrid, la Reina ha comptat amb una atapeïda agenda. Aquesta va fer d’amfitriona per als acompanyants dels líders que es van reunir en la capital espanyola.

A més, Donya Letizia va assistir el dilluns al lliurament dels premis Fundació Princesa de Girona, celebrada a Cornellà de Llobregat (Barcelona) en companyia del rei Felip VI i les infantes Leonor i Sofía.

Amb el contagi de la reina ja són dues els positius de la casa Reial. Va ser el mes de febrer passat quan el monarca va contraure el Covid-19. Felip VI també va presentar una simptomatologia lleu que no va arribar a afectar ni a la reina ni a la seua filla Sofía.

El nou cas de coronavirus en la família Reial és un reflex de la tendència ascendent de la pandèmia. En els últims dies són nombroses les veus d’alerta que advoquen per tornar a l’ús de màscares.

A més, des de sanitat ja s’han reobert els vacunódromos per a reforçar la vacunació contra la covid-19. Encara que no s’ha revelat el cep de contagi de donya Letizia, actualment la majoria de casos són de la variant Covid-22.