L’autèntica paella valenciana aterrarà a Londres de la mà de Quique Dacosta. El prestigiós xef serà l’encarregat de dirigir este projecte pioner en l’alta cuina que suposarà la contractació d’un centenar d’empleats. L’objectiu, estendre la gastronomia valenciana popular per tot el món.

Dacosta ha presentat este projecte durant el desdejuni Fórum Europa Tribuna Mediterrània. Un espai en el que ha explicat que la vocació d’esta iniciativa és créixer a nivell internacional. A més, el posseïdor de cinc estels Michelín ha assegurat que esta iniciativa podria suposar un impuls per a la cuina valenciana i els productes autòctons.

Dacosta y Puig a su llegada al hotel donde se celebra el desayuno.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha aplaudit este projecte batejat com “Inpaella” i ha destacat el compromís de Quique Dacosta com a “ambaixador” del turisme.

Després de dos anys de cerca de localització, el restaurant internacional de Quique Dacosta obrirà les seues portes abans d’acabar l’any. El local, situat en el cèntric barri de Mayfair, ja es troba ultimant els detalls per a rebre als més de 100 comensals que degustaran l’autèntica paella valenciana.