La Comunitat Valenciana suma seis nuevas Estrellas Michelin en una gala que hace historia

La Gal·la de presentació de la Guia Michelin España & Portugal 2022 s’ha celebrat aquest dimarts a València amb una edició que ha tornat a ser presencial després de l’aturada de la pandèmia.

La cerimònia conduïda per l’actriu alacantina Ana Milà ha reunit a al voltant de 600 convidats en el Palau de Les Arts. Tots ells testimonis han sigut testimonis del lliurament de les noves Estreles Michelin a un total de 37 establiments d’Espanya, Portugal i Andorra.

Entre els guardonats hi ha sis restaurants valencians que han sumat la seua primera Estrela: Arrels (Sagunt) de Vicky Sevilla Vázquez; Atalaya (Alcossebre) d’Emmanuel Carlucci i Alejandra Herrador; Fierro (València) de Germán Germán Carrizo i Carito Lourenço; Kaido Sushi Bar (València) de Yoshikazu Yanome; Lienzo (València) de María José Martínez Vicente; i Peix I Brases (Dénia) de José Manuel López Iglesias.

A més, ha destacat l’assoliment de Quique Dacosta. El xef valencià ha aconseguit renovar les tres Estreles Michelin en el seu restaurant de Dénia i ha sumat una desena estrela en el seu palmarès que ha anat destinada al seu nou local de Madrid.

LES 37 NOVES ESTRELES MICHELIN 

Dos Estreles Michelin

Una Estrela Michelin