Si vols començar el dia d’Any Nou de la millor forma possible, i envoltat dels teus amics o familiars, la ciutat porta molts plans d’oci i cultura perquè gaudis al costat dels teus.

Des d’espectacles circenses, passant per la fira d’atraccions, sense oblidar-nos de la pista de patinatge sobre gel del centre històric.

Passa la vesprada en el circ

La ciutat compta aquests dies amb una gran varietat de circs on gaudir dels salts, acrobàcies o l’humor dels pallassos. Un d’ells és el Gran Circ Alaska, instal·lat en el Bulevard Sud, que celebra una funció del dia d’any Nou a les 18:00h.I una altra de les propostes és el Circ Raluy situat en la Marina de València.

Any Nou en la Fira d´ atraccions

fin de semana

La fira d’atraccions és un altre dels plans indispensables per a passar el dia d’any nou, amb atraccions per a grans i xicotets on no falta la diversió. La fira està instal·lada en la Marina de València i compta amb atraccions al costat de l’antiga Estació del Grau entre els carrers Enginyer Manuel Soto i Juan Verdeguer.

Passeja pel Bioparc i descobreix el seu Poblat de les Haimes

Gaudeix del Poblat de les Haimes  en el Bioparc, on podràs trobar jocs, tallers, pintacares, i espais com “el racó de la Fundació *BIOPARC” i activitats “amb causa” gratuïtes.

Recorre el Centre Històric

Gente patinando en la pista de hielo de la Plaza del Ayuntamiento Foto: Visit Valencia

Una altra de les opcions que et proposem és gaudir de les activitats nadalenques que han preparat en el centre històric com el carrusel, la pista de gel o el trenet.

Vesprada en el teatre

El Guardaespaldas

El dia d’any nou és bon moment per a gaudir d’un dels millors musicals del panorama internacional. El Guardaespaldas recrea la relació entre una diva de la cançó i el seu guardaespatles en el Teatre Olympia, a les 20:00h.