El dia de Reyes a la ciutat de València ve marcat per les reunions familiars en la qual es gaudeix d’un tortell i és tradicional l’estampa de xiquets i xiquetes jugant pels parcs de la ciutat amb els joguets que Melchor, Gaspar i Baltasar han portat la nit anterior.

Però si estàs buscant plans per a gaudir del dia en família, València compta amb un gran programa d‘activitats d’oci i cultura per a gaudir del dia de Reyes:

El Musical d’Alicia en el Olympia

Trencadís porta al Olympia el musical Alicia en el Musical de les Meravelles .La màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la cerca de la llibertat seran els companys de viatge d’Alicia en aquesta proposta que pots gaudir a les 18.00 hores.

El Rey León en el Circ Alaska

El Gran Circ Alaska acull el musical del Rey León, amb una funció a les 12.00 hores en la qual tota la família podrà gaudir d’un espectacle audiovisual amb cançons en directe, arts escèniques i atraccions adaptades a aquesta gran història.

Últim dia per gaudir de la pista de gel

planes
Pista de hielo en la Plaza del Ayuntamiento de Valencia

El trenet, la pista de gel i el carrusel de Comerços València Centre s’acomiaden hui dia 6 de gener, per això si estàs buscant un plan en família pots gaudir de l’última jornada de patinatge en família.

Dia de Reis en la Fira d´ Atraccions

Si no has gaudit de la Fira d’atraccions , hui dia 6 de gener és una bon moment per a gaudir de totes les seues atraccions: Aqualandia, llits elàstics, Scalextrix, Inflable Simpson, barques d’aigua i els millors llocs de menjar, entre els quals no pot faltar el cotó de sucre o les pomes de caramel.

Llisca’t al Parc Multiaventura de Nuevo Centro

Ninja warrior

Amb horari de 17.30 a 21.00 h, el Parc Multiaventura instal·lat en el Centre Comercial Nou Centre t’ofereix la possibilitat de convertir-te en un Ninja, gràcies a la seua Tirolina Superman, el seu gran tobogan, i el circuit Ninja Warrior.