Avui és el dia triat pel PSPV, Compromís i Podems per a revisar les claus del Pacte del Botànic i afermar les línies que es van signar en el seu moment fa ara tres anys. Els responsables de les tres formacions es trobaran en la seu socialista de Blaqueries a les 18 hores.

Per part del PSPV acudiran els diputats Manolo Mata, portaveu del partit en Els Corts i José Muñoz, secretari d’Organització i la portaveu adjunta, Rosa Peris.

Compromís ha anunciat que el seu portaveu en la reunió serà Fran Ferri i que estarà acompanyat per Águeda Micó, Emili Mira, Miquel Real o Natxo Serra. I per part de Podem acudiran el coordinador del grup parlamentari, César Jiménez i el secretari d’anàlisi política Ferrán Martínez; entre uns altres.

Un altre dels punts a tractar és la preparació del Debat de Política General, que comença dimarts que ve. D’aquesta cimera s’espera que els desacords entre la vicepresidenta de Compromís. Mònica Oltra i la consellera socialista de Justícia, Gabriela Bravo s’esmenen i puguen entrar en la recta final de la legislatura amb normalitat.