lluvia
Imagen de Valencia en un día de lluvia en la Ciudad de las Artes y las Ciencias

La resposta és sí, necessitarem paraigua. No obstant això, les precipitacions no estan previstes en tota la Comunitat Valenciana i la probabilitat és més alta a l’interior de València i a l’interior i el litoral nord de Castelló.

D’aquesta manera, l’Agència Estatal de Meteorologia assenyala que el dimarts hi haurà intervals nuvolosos amb probabilitat de pluges febles, “sobretot en la meitat nord”. A l’interior del terç nord, la nuvolositat serà d’evolució diürna amb probabilitat de ruixats ocasionalment amb tempesta a la vesprada. En el litoral, el vent serà del nord-est fluix a moderat i en la resta, component aquest fluix.

Previsió temps dimarts 11 (matí):

Previsió temps dimarts 11 (vesprada):

Previsió temperatures:

Les temperatures es mantindran sense canvis o en descens. A València capital les màximes baixaran dels 25 del dilluns a 21 graus i la probabilitat de pluges s’ha fixat en un 80% per a tot el dia. Les màximes se situaran en els 29 graus d’Orihuela i les mínimes en els 8 graus de Morella.

Aquest dilluns el cel lluirà nuvolós amb sense descartar ruixats aïllats, especialment en el sud-est. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis i les màximes aniran en descens, localment notable a l’interior. En el litoral, el vent bufarà del nord-est fluix a moderat i en la resta, de component aquest fluix.