Ábalos

El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reuneix hui amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, i la consellera d’Habitatge, María José Salvador, amb l’objectiu d’acordar una estratègia comuna en matèria de corredors transeuropeus.

Tal com es va confirmar dilluns passat, este matí el Palau de la Generalitat serà el punt de trobada perquè el nou ministre valencià i Puig puguen establir els punts a seguir per a la defensa del corredor Atlàntic i Cantàbric en la xarxa ferroviària cara a una reunió d’Europa la pròxima setmana.

Dins d’esta mateixa matèria també es preveu que Ábalos i Puig valoren la situació actual del Corredor Mediterrani, una infraestructura en la que els dos coincideixen de “prioritària” per a la configuració d’una Espanya radial i circular.

Ábalos preocupat per les suposades irregularitats del PSPV

Encara que de moment es desconeix el contingut íntegre de la reunió, el secretari d’Organització del PSOE podria tractar amb Ximo Puig les presumptes irregularitats per part del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana, un tema que esta mateixa setmana va assegurar estar causant “molta preocupació i inquietud” dins del partit.

Ábalos va destacar que el PSPV ja ha començat una comissió de recerca i que ha enviat un informe d’açò a la dirección federal del Partit Socialista. No obstant açò, serà la cúpula del PSOE qui analitze este informe perquè “es faça justícia” encara que va recordar que és una qüestió judicializada i que “el correcte és que els jutges es pronuncien”.

Vicente Boluda garanteix el “compromís total” d’Ábalos amb el Corredor Mediterrani