Disney

ANDREA BOLÚMAR.- Qui no ha somiat amb prendre’s un bon cafè o uns pastelitos amb els personatges de Disney? Perquè a l’abril este somni es complirà per a tots els amants de la factoria de dibuixos animats perquè la ciutat anglesa de Birmingham farà este somni realitat.

El pròxim 11 d’abril el Primark més gran del món obrirà la seua pròpia cafeteria Disney, que a més de tres restaurants, comptarà també amb un servei amb assistent personal per a una bon assessorament en moda. I no solament això perquè per a acaronar als seus clients, disposarà d’una ‘Beauty room’ o cosa que és el mateix, la sala on pots fer-te la manicura per a estar d’allò més bella, després d’una llarga sessió de ‘shopping’.

Ara com ara no es té més informació dels detalls de la cafeteria encara que tot apunta que podria ser l’únic establiment de menjar amb llicència Disney que estaria fora dels parcs temàtics, els creuers o hotels de la companyia del ratolí Mickey.

En un parell de setmanes els dubtes quedaran resoltes i podrem posar-li cara a la fi a aquesta cafeteria de somni. Preparats per a fer les maletes per a Birmingham?

La pedida de mano más original de Primark

Los mejores planes del fin de semana en València