centenario

Si sents el ‘sentiment che’ no pots faltar al partit del centenari del València CF que se celebrarà el diumenge a Mestalla. Tampoc és prescindible la visita a la Nao Victoria per als amants de la cultura, com no és ho és participar en la Volta a Peu per les platges de València per a tot bon runner que es pree.

centenario

Partit de Llegendes del centenari del València CF

Mestalla viurà el diumenge una vesprada amb ‘sentiment’. Serà a les 17.00 hores quan donen començament els actes previstos i, una hora més tard, quan comence el Partit de Llegendes del Centenari entre una selecció de llegendes del València CF i de la Selecció Espanyola. Una cita amb finalitats benèfics en la qual s’espera una representació de 200 futbolistes sobre la gespa. 

nao victoria

Visita Nao Victoria

La visita a la Nao Victoria, del navili que entre 1519-1522 va realitzar la Primera Volta al Món, consisteix en un tour acte guiat per les 5 cobertes per les quals podràs descobrir el context històric i social que va propiciar la major gesta marítima de la història de la navegació i parlar amb els tripulants. Una oportunitat única per a reviure la història en la Marina de València. Es podrà visitar fins al diumenge 24 en horari de 10 a 19 hores. 

 

volta a peu

Volta a Peu Runners Ciutat de València

El pròxim 24 de març de 2019 se celebra la II Volta a Peu Runners Ciutat de València, amb un recorregut de 5.500 metres i arribada en La Marina de València. La característica principal d’aquesta prova resideix en el seu recorregut: un recorregut mixt, amb part d’asfalt i part d’arena de la platja. Es tracta de la 3a carrera puntuable per al 15é Circuit Divina Pastora Segurs de Carreras PopularesCiutat de València.

Estas son las leyendas que jugarán el partido del centenario del Valencia CF