La Devesa, un lugar de pura tranquilidad.

El sol lluirà en la Comunitat Valenciana el dissabte, on es preveuen temperatures de fins a 24 graus a Oriola i Ontinyent. València i Requena aconseguiran els 23 graus. Així, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu temperatures mínimes en ascens i màximes en ascens a Alacant i pocs canvis en la resta.

El cel estarà buidat, amb algun interval de núvols alts avançant d’oest a est a últimes hores i la probable formació de núvols baixos al final del dia en punts del litoral; mentre que el vent serà variable fluix tendint a nord-est en el litoral al final.

El temps canviarà, no obstant això, durant la jornada del diumenge. No es descarta alguna precipitació feble a primeres hores en el sud de València i nord d’Alacant. Les temperatures mínimes registraran descensos locals i les màximes aniran en descens generalitzat, de forma notable localment a l’interior. A més, es preveuen gelades febles en punts de l’interior.

Aemet també apunta a possibles intervals de núvols baixos i boires matinals, tendint a cel poc nuvolós o buidat. Respecte al vent bufarà del nord-est fluix amb intervals de moderat en el litoral.

Durant la jornada d’aquest divendres les temperatures mínimes registraran pocs canvis i les màximes aniran en notable ascens. Hi haurà alguna gelada feble en punts de l’interior.

Respecte al cel, predominarà el poc nuvolós o buidat. Al matí, s’esperen possibles boires costaneres i bancs de boira en punts de l’interior. En el litoral, vent del sud-oest fluix a moderat i a l’interior, variable fluix.