julio iglesias

El valencià Javier Sánchez Santos, ha començat una campanya perquè es reconega la paternitat de Julio Iglesias. Per a açò ha enviat una carta al Defensor del Poble, Francisco Fernández Marugán, i a diversos organismes mèdics.

Sánchez afirma que el cantant “és una persona molt coneguda i intentarà per tots els mitjans que no arribe a reobrir-se el cas en la via dels tribunals de justícia ja que compte amb una prova irrefutable d’ADN, obtinguda mitjançant un detectiu privat que va anar fins a Miami per a aconseguir-la, i després de les oportunes anàlisis en un centre d’anàlisi genètica han conclòs en un parentiu del 99,9 %”, afig la carta.

El presumpte fill, defensat per l’advocat Fernando Osuna, recorda que el seu cas va ser jutjat en 1999 però ho va perdre per un defecte procedimental i reconeix que pot trobar dificultats per a iniciar un nou procés.

Explica que ara ha decidit continuar “amb aquesta comesa una vegada que em va ser acreditat científica i biològicament l’existència d’aqueixa relació genètica entre tots dos sotmetent-me a totes les proves que anaren necessàries”.