Tormo

El Circuit Ricardo Tormo tancarà el Campionat del Món de Motociclisme 2019 amb la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, l’última prova puntuable dels mundials de MotoGP, Moto2 i Moto3. Els dies 15, 16 i 17 de novembre Cheste reunirà els millors pilots en el major espectacle del motociclisme mundial.

Les entrades per a viure aquesta cita esportiva ja estan a la venda i poden adquirir-se en dues modalitats diferents: localitats vip o tribuna. A més, estes se subdivideixen i ofereixen múltiples preus i possibilitats al que es pot sumar l’acampada en la parcel·la general (30€) o la motorhome (60€).

En el cas de les entrades vips els preus parteixen dels 235€ per persona si únicament es vol gaudir de la jornada del dissabte des del sport bar o el circuit lounge. Esta xifra ascendeix a 395€ si s’acudirà en la jornada del diumenge i a 550€ si el que el comprador desitja és acudir a les tres cites de la competició. Però encara hi ha més, i és que per a accedir a la zona més exclusiva del Ricardo Tormo amb les millors vistes del circuit al costat de la graella d’eixida el cost va dels 335€ als 750€ per entrada.

En el cas de voler accedir a tribuna hi ha una major varietat de preus que parteixen des dels 70 euros fins als 185 euros, en funció de la part del recorregut seleccionada.

Com cada any el Gran Premi estarà envoltat d’una infinitat d’activitats i de propostes esportives i d’oci tant dins com fora de les instal·lacions del Circuit Ricardo Tormo.

La Fira Dos Ruedas, les activitats de la localitat de Cheste, a només 4 quilòmetres del Circuit, la zona d’acampada i com cada any la Gala de Lliurament de Premis de la FIM per a festejar els títols al costat dels millors pilots de MotoGP, Moto2 i Moto3.