El València Basket ja té nou entrenador. Jaume Ponsarnau ha sigut presentat hui davant els mitjans i l’afició valenciana per a prendre el relleu de Txus Vidorreta cara a la pròxima temporada. Ponsarnau s’ha mostrat amb “il·lusió, ganes i confiança” sense oblidar un valor que fa possible l’èxit “la humilitat”.

El tècnic català ha assegurat que el seu ascens en la banqueta no va a suposar un nou cicle professional sinó una continuïtat, i és que Ponsarnau va arribar fa dos anys al club on ha exercit des de llavors com a entrenador ajudant del València Basket. És precisament esta posició tan pròxima als jugadors un dels factors clau per a la seua elecció segons ha assenyalat el propi Vicente Solá.

Ponsarnau
El nuevo entrenador del Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, durante su presentación.

Ponsarnau coincideix en que gràcies al seu treball com a segon entrenador sap el què vol la plantilla, per açò ja ha anunciat quins seran els seus pilars de treball: “exigir i convèncer”.

El tècnic ha tingut paraules d’agraïment per al club i s’ha dirigit a tota l’afició per a assegurar que el seu treball en el València Basket “no defraudarà” a ningú.