La Policía desaloja una fiesta con jóvenes bailando y sin mascarillas

La Policia Local d’Alacant ha desallotjat aquesta nit una festa il·legal. En ella hi havia nombrosos joves ballant sense distància de seguretat i sense mascaretes. Els fets han ocorregut en un local d’oci nocturn situat en el barri antic de la localitat, segons arreplega Europa Press.

Va ser a les 23 hores d’anit quan els agents de policia es van presentar en el local del carrer Sant Pasqual. Allí s’estava celebrant una festa amb música i globus. A més, els assistents estaven incomplint les mesures de seguretat establides per la Generalitat Valenciana per a frenar la cadena de contagis.

La Policia Local va procedir al tancament de l’establiment al qual va sancionar amb una infracció greu. Ara aquest espai d’oci s’enfronta a una multa que podria arribar a aconseguir els 30.000 euros. A això se suma al fet que podria donar-se una possible suspensió de la seua activitat i fins i tot prohibir-se fins a sis mesos. Així ho assenyala la normativa emesa pel Consell el passat estiu per a regular la nova normalitat de la pandèmia.

UNA CRIDA A la RESPONSABILITAT

El regidor de Seguretat de AlacantJosé Ramón González, ha fet una crida a la societat per a posar fre a la pandèmia. “Complir les mesures en aquests moments tan difícils de pandèmia, no celebrar festes i extremar les mesures higiènic sanitàries de l’ús de màscares i distàncies socials”.

L’edil ha recordat que “ningú és immune a la CovidEn les festes és on major risc s’assumeix. Poden ser vectors de transmissió del virus i portar-lo a les seues cases contagiant a tots amb els quals es relacionen”.