Poké Shop ha obert les seues portes a València amb un concepte de menjar saludable, rádemane, assequible i, sobretot, saborosa, uns ingredients amb els quals el nou restaurant hawaià pretén iniciar un ambiciós pla d’expansión en España.

El projecte Poké Shop és el resultat de la unión empresarial entre David Campos Jiménez, Lluis Gil Llabata i Vicente Lloret Vicedo. Després de dt.́s d’un año de treball i investigación, estudiant diferents models de negoci en l’ámbito de la restauración, els tres emprenedors es van proposar fer-li un volt al concepte de ‘fast good’ amb una proposta pròpia de poké. Menjar rádemane ja no és sinó́nimo d’alimentación poc equilibrada ni de sabors insulsos.

Originari d’Hawái, poké significa “tallar a trossos”. Els pescadors d’aquestes illes del Pacífico van ser els qui van introduir fa dt.́s d’un segle esta cuina en assaonar els talls de les seues captures per a servir-los com a aperitiu. Amb la posterior incorporación d’influències de la gastronomía japonesa i asiática, aquests plats que combinen arròs, peix cru, salses i ‘toppings’ es van consagrar en la cuina hawaiana a partir de la década dels 70, si bé ha sigut en els óltimos añus quan han fet el salt internacional.

El restaurant ha realitzat una selección exhaustiva d’ingredients de qualitat per a oferir una experiència ónica al gust del consumidor. El client tan sotál’ha d’agafar el bol i triar diferents ingredients per a crear la seua pròpia recepta.