Las playas se blindan por San Juan: horario de cierre y en cuáles se prohíbe el acceso
Imagen de archivo de una noche de San Juan.

La Policia Local ha blindat les platges de la ciutat per a evitar aglomeracions durant la Nit de Sant Joan. Amb l’objectiu d’evitar un repunt de contagis pel virus, la Prefectura Superior del cos ha dissenyat un operatiu especial per a hui.

Segons han informat des del Ajuntament, aquesta nit hi haurà un desplegament de 192 agents al costat de la unitat de Cavalleria i la de Drons. A més, instal·laran 510 tanques per a evitar l’accés i les celebracions en la Malva-rosa, Cabanyal, Pinedo, El Saler i El Perellonet.

“La pandèmia no ha passat. Hem de continuar extremant les precaucions”, advertia el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano. “El dispositiu policial especial per a la Nit de Sant Joan necessita de la responsabilitat individual i col·lectiva. No hem de baixar la guàrdia, encara que finalitze l’Estat d’Alarma, la pandèmia no ha acabat”.

HORARI DE TANCAMENT DE LES PLATGES

L’operatiu de la Nit de Sant Joan va arrancar a primera hora del dilluns. Ahir es va procedir al depòsit de les tanques que impediran accedir a les platges aquesta nit. L’operatiu continuarà avui a la vesprada. Serà a les 19 hores quan es tancaran els accessos i es prohibirà l’entrada a les platges. A partir de llavors arrancaran les vigilàncies discrecionals per part de quasi 200 agents. Tots ells vetlaran per evitar qualsevol tipus de celebració a les platges de la ciutat.

“Tot un dispositiu policial que està acompanyat de la resta de mesures aprovades en la Junta de Govern per a evitar aglomeracions que puguen suposar un repunt de contagis davant la dificultat per a mantenir distàncies interpersonals de seguretat, i estarà perfectament coordinat amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a través de les reunions que s’han mantingut amb la Delegació de Govern”, ha explicat l’edil de Protecció Ciutadana.