Amb l’arribada de la primavera, València s’ompli de plans per a desconnectar i gaudir del bon temps amb activitats a l’aire lliure: carreres de ferraris en el Circuit Ricardo Tormo, els concerts de Vancouvers i de Seniors i el Cor Brutal o la carrera de les empreses valencianes; a més, el moviment scout es donarà cita en el Llit del Riu Túria amb el Festival d’Escoltisme; estes son algunes de les nostres propostes per a gaudir de l´últim cap de setmana del mes de març a València.

Vancouvers i Seniors i el Cor Brutal en la Pérgola de la Marina 

La Pèrgola de Cerveses Alhambra de la Marina de València 2019 acull de nou aquest dissabte d’11.30 a 14.30 la seua cita amb les formacions musicals més vibrants, variades i destacades de l’actualitat. Aquest dissabte serà el torn de Vancouvers amb el seu power pop i punk; i del so “valenciana” de Seniors i el Cor Brutal. El diumenge les societats musicals tindran el seu protagonisme amb l’actuació de la Societat Ateneu Musical del Port i la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral d’11.30 a 14.30.

Els Ferraris corren en el Ricardo Tormo

El circuit Ricardo Tormo acollirà aquest cap de setmana la segona cita de la Ferrari Challenge Europa, dues carreres, una del trofeo Pirelli per als pilots que acrediten un palmarès i una altra de la Copa Shell per als denominats Gentlemen Drivers que podran gaudir els afeccionats que es desplacen al circuit de manera gratuïta, tant el dissabte com el diumenge. A més es podrà gaudir de les carreres des de la tribuna de boxs i tenir accés lliure a les exposicions de vehicles que s’instal·laran en el paddock del circuit valencià.

Menús d´ alta cuina partir de 20 Euros

Del 28 de març al 7 d’abril, València celebra el seu festival “Cuina Oberta“, una oportunitat per a poder gaudir de menús degustació en els millors restaurants de València a preus especials i en restaurants d’alta cuina de València amb Estrella Michelin i amb Sols Repsol. A més amb la novetat enguany de poder realitzar tastos de vins o visites guiades a cellers del segle XII. Tota la informació i reserves a http://www.valenciacuinaoberta.com/

Carrera dels “runnkers”

Els amants del running tenen una cita aquest cap de setmana amb la carrera de les empreses valencianes, una carrera que se celebrarà el diumenge 31 de març de 9.00 a 13.00 i que pretén convertir l’esport en un nexe d’unió entre els treballadors de les empreses que participen en ella. Dues modalitats de carrera 5 k i 10k , la recaptació de la qual anirà en part destinada a favor de l’associació ASLEUVAL.

Festival de l´ Escoltisme 

Tallers, jocs de taula, geocaching, fuita-room, activitats de supervivència, xarrades, espectacles i una infinitat d’activitats per gaudir tota la família, les trobaràs en el festival d’escoltisme organitzat pel grup scout VIII Calasanz de València amb la col·laboració i ajuda de la Federació d´escoltisme Valencià, la Diputació de València i el Moviment escorta de València. La cita és el diumenge 31 entre les 10.00 i les 18.00 hores en el llit del riu Túria (sota el pont de l’Exposició).

50 restaurantes de alta cocina ofrecerán menús a partir de 20 euros