miradores

No estem a Nova York, ni molt menys, però a València també podem gaudir de vistes colpidores des de les altures. El Micalet, l’Ateneu, les Torres de Serrans… la capital del Túria compta amb meravelloses localitzacions històriques des de les quals contemplar la ciutat més bonica d’Espanya en el seu màxim apogeu. Acompanya’ns a descobrir de quins es tracta!

El Micalet

miradores

La torre del Micalet és la torre campanar de la catedral de València. La seua construcció es remunta al segle XV i està situada en el cor de la ciutat, la plaça de la Reina. Per a arribar a l’alt de la torre (ni més ni menys que 51 metres) i veure els seus 11 campanes i tota la ciutat, cal armar-se de ganes: t’esperen els 207 escalons de la seua interminable escala de caragol.

Mirador del Ateneu Mercantil

És un dels edificis més emblemàtics de tota la ciutat de València. L’Ateneu té la plaça de l’Ajuntament als seus peus i des de la seua terrassa es pot contemplar en tota la seua esplendor l’enrenou del dia a dia en el centre de València. Al seu punt més alt s’ha d’accedir en ascensor, i una vegada ací la situació és immillorable.

Torres de Serranos

miradores

Des d’aquestes antigues portes de la ciutat de València podràs contemplar el barri del Carmen i una part del llit del riu Túria. Estem parlant d’un emplaçament molt especial: és monument històric i icònic de València, i és que segles arrere eren un punt estratègic davant possibles atacs al nucli urbà de la ciutat. El seu accés en l’actualitat és gratuït i no són pocs els que cada cap de setmana s’acosten per a gaudir d’una de les vistes més privilegiades de la capital del Túria.

Terraza 270º del Hotel Barceló Valencia

Decorada per l’arquitecte Francisco Mestre, amb un estil minimalista concorde al disseny avantguardista de l’hotel, ocupa una superfície de 140 metres quadrats en forma de L. Des d’aquesta terrassa podràs gaudir de les meravelloses vistes de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un dels majors reclams turístics de València.

Cafetería del Corte Inglés de la Avda. de Francia

miradores

Des d’ací també podràs veure la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb el Museu Príncep Felip en primer pla. Saca unes fotos, pren-te un suc i no oblides recordar a tothom en les teues xarxes socials que te l’estàs passant d’allò més bé.