Halloween en el Oceanográfic Foto: CAC

Si eres dels quals podràs gaudir del pont de novembre i estàs pensant en què fer a València, 7 Televalencia et proposa alguns de els plans culturals i d’oci més interessants perquè gaudis dels teus dies lliures.

Dorm amb taurons en el Oceanográfic, descobreix la València Modernista en una ruta, gaudeix de les millors ofertes en el Soc del Mercat de Colón, enamora’t amb el musical Flashdance i no et perdes les seues últimes funcions en el Olympia, i si t’agrada la música de banda no et perdes el certamen de Bandes de música de la Comunitat Valenciana en el Palau dels Arts.

Dorm amb taurons en el Oceanográfic

Vols sentir-te com a peix en el mar? Estàs preparat per a tancar els ulls sota les dents afilades? T’atreveixes a dormir entre taurons? Oceanográfic té preparada una activitat molt especial per a la nit d’Halloween i el divendres 1 de novembre, dorm entre taurons i gaudeix de les sorpreses i els esglais que té preparats per a tu i la teua família.

Flashdance s´acomiada de l´ Olympia

Aquest musical, basat en la pel·lícula de Paramount Pictures (guió de Tom Hedley i Joe Eszterhas i història de Tom Hedley),en el qual s’al·lega a la superació personal, al poder d’aferrar-se als somnis per damunt de tot, a la fe sense límits, celebra les seues últimes funcions en el Olympia aquest cap de setmana, tots els dies a les 20h, excepte el dissabte que serà a les 18.00 i a les 21.15 h; i el diumenge a les 17:00h.

Zoco en el Mercat de Colón

El Mercat de Colón, acull aquest cap de setmana , un mercat on gaudir d’expositors amb moda, oci, artesania, decoració i complements… el divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de novembre d’11.00 a 20.00 hores, en horari ininterromput.

Certamen de Bandes de música en el Palau de les Arts
Certamen de Bandes celebrat en el Palau de la Música en edicions anteriors

Els dies 2 i 3 de novembre, el Palau de les Arts Reina Sofia acollirà un any més el Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, aconseguint així la seua 41a edició en el qual participaran aquelles bandes que hagen obtingut el Primer Premi i Esment d’Honor en les seues respectives seccions dels certàmens provincials de València, Castelló i Alacant.

Ruta Turista per un día

tasa

La Regidoria de Turisme ha posat en marxa la campanya “Turista per un dia”, en la qual els veïns i veïnes de la ciutat de València poden gaudir d’una visita guiada de la València Modernista. La cita serà diumenge que ve a les 10.30 i les reserves es podran realitzar abans del divendres a les 14.00 hores, amb un màxim de dues places per persona.