Halloween Foto: Pinterest

València es prepara per a celebrar la nit d’Halloween, la nit dels morts, una tradició anglosaxona que a poc a poc s’ha anat implantat a la nostra ciutat.

Si eres dels que li agrada disfressar-se, eixir al carrer i gaudir del “Truc o Tracte” en 7 Televalencia et proposem alguns dels plans més interessants per a celebrar-ho:

Sopar en un restaurant americà
Hamburgueses Terrorífiques Foto: Pinterest

Són molts els restaurants/ hamburgueseries que preparen un menú especial per a celebrar la nit d’Halloween, entre ells no et perds la festa que tenen preparada The Black Turtle, Blue Frog, el Hard Rock Café o Tommy Mel´s i la seua Zombie Burguer.

Escape Rooms Terrorífics
La casa dels Fantasmes Foto: Claustrophobia Valencia

Els escape rooms s’han convertit en un clàssic per a gaudir d’un dia de diversió, misteris per resoldre, assassinats sense assassí…i en la nit del terror no podien faltar.Mind Factory, Claustrophobia Valencia, Myst3ry Rooms, Code Xcape Valencia, Tactica Valencia o The X- Door Valencia tenen preparats uns quants per a tú com La Monja, La casa dels Fantasmes, La maledicció de la Cripta, Paranoia, La casa Paranormal o els Anys Foscos.

Festes de Halloween 

Les discoteques, pubs, comissions falleres de la ciutat, les poblacions pròximes a la capital del Túria, i els centres comercials tenen preparades festes temàtiques per a celebrar la vesprada i nit més terrorífica de l’any.

Burjassot té preparat un truc o tracte pels comerços del barri, Paterna celebrarà un passatge del terror i tallers infantils, a més projectarà en el Gran Teatre la pel·lícula Coco i la pel·lícula IT i a la nit tindrà lloc el concert del grup Parapa.

A Sagunt sota el lema ‘La nit de les ànimes’, tenen preparats una sèrie d’activitats basades en la tradició valenciana i en els seus típics espantacriatures, els monstres que espantaven a les xiquetes i xiquets valencians fins fa pocs anys amb personatges de l’imaginari propi com a l’Home del Sac o el Butoni, entre altres. A partir de les 17 hores donaran començament les activitats gratuïtes i aptes per a tots els públics, que s’allargaran fins a les 21 hores.